Testimoniale

Diana 

MARSEILLE, FRANTA


Mă numesc Diana şi locuiesc în Bucuresti. Vreau să aduc pe această cale mii de mulţumiri Vrajitoarei Brandusa din România care mi-a adus iubitul plecat de un an şi cinci luni la o altă femeie. Cuplul nostru s-a reunit şi sunt împlinită.”

Emanuela

Munchen, GERMANIA


Multumesc Doamnei Brandusa, pentru ca dintr-o singura sedinta a reusit sa-mi  mi-a aduca spor in casa si m-a impreunat cu barbatul dorit.

Florina

Cernavoda


Aduc multumiri Doamnei Brandusa, ca mi-a vindecat fiul de o boala  ce nu-i gaseam leacul.

Andrei

Spania


„Mă numesc Andrei şi am fost victimă a farmecelor timp de două luni. La început, credeam că este vorba despre o simplă boală, dar pe urmă am început să arăt simptome destul de incoerente după câte îmi ziceau medicii. Nu ami aveam nicio poftă, îmi pierdusem energia, aproape că nu mai puteam să vorbesc. Era foarte rău. Într-o zi, un prieten m-a adus în ţară la Clarvazatoarea Brandusa . A procedat la un ritual complicat dar aveam încredere. Am avut nevoie de câteva şedinţe şi a reuşit să mă vindece. Îi mulţumesc foarte mult. N-am să uit ce a făcut pentru mine.”

Isabela Necșoiu

Satu Mare, ROMANIA


„Credeţi că argintul viu se poate scoate dintr-un trup, fie el şi plăpând ca al meu? Ei bine, da. Eu am trecut prin această experienţă deosebită şi grea datorită Clarvazatoarei Brandusa. M-a salvat de acest rău imens, care îmi lua treptat toată vlaga… Sunt profund recunoscătoare pentru bravura sa.”